Werneroth, Lizz, "Fönster mot spegelvärlden - Samtal med mina vänner från den 'andra sidan" REA!

Äntligen har vi denna spännande bok åter i lager!

Fönster mot spegelvärlden - Samtal med mina vänner från den "andra sidan".

Lizz Werneroth är ingen lättlurad människa. Länge sökte hon efter logiska förklaringar till de märkliga röster som kom in på hennes ljudband. Till slut fick hon svaret direkt på band; "Vi är de döda".

Idag forskar många seriösa människor runt om i världen kring rösterna. Varifrån kommer de? Tillhör de verkligen människor som dött och nu söker kontakt med oss?

Ja, säger Lizz Werneroth och presenterar i sin bok mängder av exempel på röster från andra sidan. Det är fascinerande läsning som ibland får nackhåren att resa sig och som inspirerar till egna inspelningsförsök.

Lizz Werneroth är ytterligare en person som forskat om ERF, förutom Claude Thorlin, Friedrich Jurgenson, Ebbe Johansson m.fl. I boken får man en inblick i hur allt började samt hur hon experimenterade tillsammans med Ebbe Johansson för att få bättre och längre konversationer via radion. Hon får t.ex kontakt med sin avlidna systerdotter Berit som kommer in vid olika tillfällen. Det pratas om andra sidan men även om UFO. Hon får även hälsningen att det är de döda som pratar med henne. 

Häftad, 129 sidor, Ny värld 1992. 

168 kr

98 kr