Mattsson, Carl-Anton, "Forntidens pyramider"

Faktaspäckad bok om alla världens pyramider - dessa gåtfulla och häpnadsväckande monument som förbluffat besökare i alla tider. Författaren har besökt ett 40-tal länder i fem världsdelar och undersökt pyramidkonstruktioner i bl a Egypten, Belize, Honduras, Peru, Bolivia, Sri Lanka, Kambodja, Kina, på Maldiverna och i Guatemalas djungler.

Urförliga färgillustrationer visar hur de imponerande byggnationerna såg ut när de en gång var nybyggda, målade och utsmyckade. Författaren avslöjar också nya rön om hur Egyptens pyramider byggdes och redogör för undersökningar av Gize-pyramiderna som genomförta med hjälp av högteknologi, av amerikanska, japanska och franska tekniker och forskare med robotkameror, georadar och strålningsdetektorer. Du får även följa med på en häpnadsväckande resa till regnskogsomslutna pyramidstäder i Guatemalas djungler, och uppleva platser där Mayafolkets stora stadscentra blomstrade fram till 900-talet e Kr.

Förstklassiga färgillustrationer, kartor, skisser och bilder. En utförandemässigt högklassig bok - en lättöverskådlig dyrgrip för den vetgirige.

200 sidor, (Rek. pris 328:-) NU REAPRIS!

248 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. Maila oss på [email protected] om du vill att vi ska bevaka den åt dig,