Dohnfors, Annmari och Hannah, "Terapeutiska skattkistan - personlig utveckling ur psykologiskt och andligt perspektiv"

SLUTSÅLD, kan köpas direkt av författarna via www.dohnfors.com 

När Hannah Dohnfors började ta emot terapeutiska och existentiella råd genom automatisk skrift vågade hon först inte tro att budskapen kunde vara något att lita på, trots att arvet som förts vidare genom generationerna i familjen hade gett både henne och hennes mamma Annmari andliga förmågor som de sen länge kände sig hemtama med. Men många i bekantskapskretsen blev hjälpta av vägledningen och så småningom insåg de att den var både pålitlig och ett mycket värdefullt hjälpmedel i deras arbete med klienter.

Vänner och kollegor från den vetenskapliga världen, läkare, psykologer och erfarna psykoterapeuter, uppmuntrade också Hannah och Annmari att dela med sig av deras erfarenheter och slutligen bestämde de sig för att ge en vidare läsekrets möjlighet att lära känna Änglarna och deras vackra och läkande budskap.

Terapeutiska skattkistan är en verklig skatt som kan utgöra en källa till tröst, fungera som vägledning i både svåra och gladare stunder och ge oväntade perspektiv såväl som djupgående insikter i livsfrågor de flesta människor någon gång ställer sig. Änglarnas visa råd och Annmaris och Hannahs egna fascinerande upplevelser och mångåriga erfarenhet av arbete med personlig utveckling gör det här till en bok som kan bli en vän att hålla i handen länge.


Parthenon förlag 2018, mjukband med flikar, 354 sidor, illustrerad.

168 kr

48 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. Maila oss på [email protected] om du vill att vi ska bevaka den åt dig,