Lannge, Elisabeth, "Budbärare från det okända"

Ett av våra mest framstående medier beskriver sin fascinerande historia och lär dig utveckla dina inre krafter.

Elisabeth Lannge, ett av våra mest ansedda svenska medier, berättar sin fängslande historia i denna bok som är sprängfylld av spännande upplevelser, visdom och humor. Ända sedan hon var liten flicka har hon haft en mängd paranormala upplevelser, och arbetat med mediumskap och utforskande av det paranormala i många år. Genom sitt deltagande i tv-produktionerna Andarnas makt, Det okända och Akademin för Det okända har hon varit med om att ge tusentals tittare inblick i den för de flesta osynliga världen, förmedla gripande budskap från andra sidan och bringa klarhet i frågor kring liv och död som människor ställt i alla tider.

Med värme, ödmjukhet och sitt härliga slagfärdiga sätt beskriver hon här sina tidiga, ofrivilliga andliga erfarenheter och sin väg till att förstå och kunna använda de speciella förmågorna för att hjälpa andra. Hon delar frikostigt med sig av de många berörande, märkliga och nervkittlande upplevelserna hon varit med om, och ger oss lärdomar med tröst till dem som sörjer, inspirerande budskap till alla som intresserar sig för tillvarons andliga sida och goda råd till dig som vill utveckla dina egna intuitiva talanger.

Boken tar upp allt från andar, spöken och livet efter detta, till nära-dödenupplevelser, reinkarnation och ufo, och lär ut hur man behåller fötterna på jorden i kontakt med det andliga och undviker vanliga fällor på vägen.

Elisabeths jordnära och sakliga förhållande till det övernaturliga gör boken fylld av guldkorn både för entusiasten och den mer skeptiske läsaren.

"Lannges klarsyn är befriande, pekpinnar saknas och de råd hon lämnar borde stämma de mest troende till eftertanke... en ovanligt bra bok i en genre som smittats av new age och blind tro."

- Clas Svahn, författare och journalist

Läs recension:

http://humanismkunskap.org/2015/05/07/budbarare-fran-det-okanda-av-elisabeth-lange/

Inbunden med skyddsomslag, 240 sid., Parthenon förlag 2008. 

168 kr

98 kr