Kingstedt, Sara & Thor, Johanna "Pytte & Magda - En annorlunda vän" BARNBOK OM DET OKÄNDA!

Pytte är en glad liten tjej på sex år och fem månader, med gummistövlarna på fel fot. Hon tycker om att leka och klura ut saker, och hennes trogna vän, nallen Kalsson, finns alltid med.

En dag dyker en okänd flicka upp utanför Pyttes hus. Hon heter Magda. De har väldigt roligt tillsammans och Pytte är glad att ha fått en ny vän, men det är något konstigt med Magda. Hon äter ingenting, varken köttbullar och makaroner eller kanelbullar. Hon kommer och går när man minst anar det och badar med kläderna på.

Snart börjar Pytte undra vem Magda egentligen är…

Sara Kingstedt är författare och driver företaget Igron. Som barn upptäckte hon en förmåga att se sådant som vuxna inte såg, och Pytte – en annorlunda vän, bygger delvis på hennes egna upplevelser.

Sara Kingstedt finns på Facebook, där du även kan träffa Pytte, som har en egen sida. Lyssna på Spökpodden där Sara berättar att hon skrev boken för att hjälpa föräldrar till barn som berättar om liknande upplevelser som hon själv hade som barn.

Johanna Thor har illustrerat den här boken. Hon började med att rita med kritor på pappas nyuppsatta tapeter vid två års ålder, och är idag en mycket erkänd tatuerare och ägare av Bluebird Tattoo i Sverige.

Du hittar henne på:

www.bluebird-tattoo.com och på Facebook: bluebird tattoo sweden.

Inbunden, 83 sidor, rikligt illustrerad i färg. Parthenon förlag 2011.

168 kr

78 kr