Emoto, Masaru, "Vattnets dolda budskap" ANTIKVARISK INBUNDEN

Den här boken förändrar din världsbild på djupet! Vet du att du med ditt medvetande har förmåga att påverka vatten?

När du uttrycker din tacksamhet till vattnet förbättras dess kvalitet. När du smädar eller ignorerar det försämras dess kvalitet.

Med hjälp av en höghastighetskamera har dr Masaru Emoto upptäckt att vatten bildar iskristaller på olika sätt beroende på vilka specifika, koncentrerade tankar som riktats mot det. Han upptäckte att vatten från rena källor och vatten som exponerats för kärleksfulla ord bildar vackra, komplexa och färgrika iskristaller. Förorenat vatten och vatten som exponerats för negativa tankar bildar ofullständiga och asymmetriska kristaller med dämpade färger.

Vatten utgör 70 procent av en vuxen människas kropp. Eftersom vattenmolekyler påverkas av våra tankar, ord och känslor så påverkas vi därigenom också på ett sätt som ingen tidigare har kunnat påvisa.

Denna bok tar dig med på en svindlande resa med poetiska beskrivningar och underbart vackra bilder. Men den rymmer även vetenskaplig relevans och användbara fakta om hur du själv kan påverka och använda vanligt vatten för att skapa ett bättre liv för dig själv och din omgivning. Slutsatserna av Emotos forskning skapar också en ny medvetenhet om hur vi kan påverka vår planet och vår natur på ett positivt sätt.

I Vattnets dolda budskap berättar Emoto den fängslande historien om hur han fick idén om att fotografera iskristaller och hur han efter många mödosamma försök slutligen lyckades. Och med hjälp av de många fotografierna visar han tydligt hur negativa ord och förorenat vatten påverkar vattenmolekyler så att de inte kan bilda fullständiga iskristaller medan positiva ord gör att de kan skapa underbara former och mönster. På samma sätt avslöjar han hur olika sorters musik, olika tankar och känslor – påverkar vattnet och därigenom oss själva och vårt sinnestillstånd.

Genom att ta tillvara den kunskapen kan vi skapa en våg och förmedla kärlek och tacksamhet – de starkaste av alla känslor som även ger upphov till de allra vackraste iskristallerna – till oss själva, till andra och till hela vår planet.

Masaru Emoto föddes i Japan och har tagit examen vid Yokohama Municipal University samt erhållit en doktorstitel i alternativmedicin vid Open International University. Hans bok Vattnets dolda budskap har legat på New York Times bästsäljarlista.

93 sidor text och 32 sidor vackra bilder, inbunden med skyddsomslag, Damm förlag 2006. Fint skick. 

98 kr

Klintberg, Bengt af, "Svenska folksägner" KARTONNAGE

Produkten är tyvärr slut i lager. Maila oss på [email protected] om du vill att vi ska bevaka den åt dig,

James Bowen, Gatukatten Bob
35 kr