"Vem är jag? : guiden till ditt inre" INBUNDEN

"Vem är jag? Detta är den enda fråga som du behöver besvara för att lycka, glädje och harmoni ska bli din enda verklighet"

I boken Vem är jag? – Guiden till ditt inre tas du med på en spännande och inspirerande upptäcktsfärd mot ökad självförståelse, självinsikt och personlig och andlig utveckling.
Bokens inledande del presenterar ett förhållningssätt till oss själva och livet som hjälper oss att finna svar på de olika tankar och funderingar som vi alla bär på: Vilket är vårt syfte? Hur kan jag öka min medvetenhet om just "min" livsväg? Hur kan jag leva mer i kontakt med mitt sanna själv? Och hur kan jag skapa en mer medveten relation till mig själv och till min omgivning?
I bokens andra del får du möjligheten att utforska och upptäcka dig själv med hjälp av fyra av de mest kraftfulla systemen för självkännedom som har skapats: Handläsning, Ansiktsläsning, Numerologi och Handstilsanalys.
Med stor detaljrikedom visas hur dessa kan besvara de frågor som du har om dig själv, om dina relationer, ditt arbete, kärleken och annat, samt hur du kan växa och utvecklas genom den kunskap som kan utvinnas.

Inbunden, 209 sidor, Richters 2003. Fint skick.
ENDAST TVÅ EX!

78 kr