Lucie Cave och Jane Carson m.fl., Guds gåva till kvinnan

Att män har en olycklig tendens att betrakta sig själva som en Guds gåva till mänskligheten (och i synnerhet kvinnorna) är väl känt. Denna förvillelse och förblindelse tar sig ibland uttryck i ett omotiverat poserande med uppknäppt skjorta eller – ännu värre – bar överkropp och sängkammarleende. Män tycks i alla tider ha hyst samma övertro på sig själva som förförare. Och framför en kamera är en man – i sina egna ögon – alltid oemotståndlig.

I Guds gåva till kvinnan har vi samlat några av de bästa, det vill säga roligaste, pinupbilderna på manliga kändisar från 1970- och 80-talen. Här viker manliga sexsymboler som Dolph Lundgren och David Hasselhoff ut sig i övertygelsen att de är störst, bäst och vackrast. Men för betraktaren av de här bilderna framstår det kanske inte som helt självklart att just mannen är skapelsens krona …

Rikt fotoillustrerad, huvudsakligen i färg. Förlagsband med skyddsomslag.  Fint skick, dock dedikation i bläck på försättsblad. Kan klistras över med klistermärke t ex om man vill ge bort boken. ENDAST ETT EX!

Utgiven: Bokörlaget Känguru, Oktober 2007

Översättning: Leif Eriksson och Samuel Paulsson

Band: Inbunden med skyddsomslag

Format: 161 x 161 mm

Omfång: 144 sidor

55 kr