McVea, Crystal "Mitt himmelska uppvaknande" HÄFTAD

Trettiotreåriga mamman Crystal McVea var en skeptiker.

Hon hade en kristen uppväxt men år av övergrepp som barn, en svår tonårstid och ett stormigt vuxenliv gjorde att hon kände sig övergiven, brusten och ovärdig.

Hon längtade desperat efter att kunna tro på Gud. Men inte kunde väl Gud älska henne, efter allt hon varit med om?

Allting förändrades den 10 december 2009 när hon fick vara om en livsförvandlande upplevelse.

När Crystals hjärta stannade och hon förlorade medvetandet under 9 minuter, och sjuksköterskor och läkare arbetade frenetiskt med att återuppliva henne, vaknade hon upp på en plats som hon visste var himlen. Och hon fick möta Gud.

Från den stunden smälte hennes tvivel och hon blev fylld av en överväldigande upplevelse av Guds oerhörda kärlek till henne.

Mitt himmelska uppvaknande innehåller det inspirerade budskap av hopp, helande och medkänsla som Crystal McVea fick med sig tillbaka efter sitt möte med Gud. Det är också en modigt berättad livsberättelse om förlorade år av skuld och skam, men där hennes oväntade möte med Gud förvandlade allting.

Crystal McVea är lärare och bor i Oklahoma tillsammans med sin man Virgil och deras fyra barn. Hon har en djup passion för behövande och förlorade med sitt budskap av hopp och upprättelse som hon delar över hela USA. Alex Tresniowski har tidigare skrivit för bland annat People Magazine och är författare till flera bästsäljande böcker.

Häftad, 283 sdor, Semnos 2016. Fint skick.

98 kr