Van Praagh, James, "Himlen på jorden" INBUNDEN ANTIKVARISK

En guidebok till andevärlden, uppföljare till succén Tala med himlen, av TV-aktuelle James Van Praagh!

Miljontals människor har trollbundits — och sett sina liv förändras — av James Van Praaghs otroliga andliga förmåga att kommunicera med andevärlden. I sina tidigare böcker har han skildrat vad som finns bortom vår egen synliga värld, förklarat att döden inte är det definitiva slutet på vår existens och visat hur kommunikationen med dem som gått över till andra sidan kan ge oss liv tröst, hopp och kärlek.

Nu, i den kanske mest betydelsefulla bok han hittills skrivit, hjälper Van Praagh oss att utveckla våra egna medfödda andliga talanger. De senaste åren har han arbetat med tiotusentals människor och förfinat tekniker som vi själva kan använda. Van Praagh kombinerar sina egna inspirerande upplevelser med vittnesbörd från andra människor som fått kontakt med sin andliga familj och sina vägledare, och han vill uppmuntra oss att ge oss av på vår egen upptäcktsfärd. I Himlen på jorden; Hur man skapar andlig kontakt, hjälper författaren oss: Att verkligen se, att känna och att lyssna till vår inre röst.

* Att ge kraft åt vårt energifält så att vi kan få kontakt med andevärlden

* Att känna igen signaler från andarna

* Att bli medvetna om änglarnas närvaro i vårt dagliga liv

* Att etablera en utvecklingscirkel för att främja vår lyhördhet

* Att övervinna våra rädslor och begränsningar

* Att skydda oss från negativa och skadliga krafter

De flesta människor vandrar genom livet utan att utveckla och förfina de underbara, medfödda, gudabenådade förmågor som vi alla utrustats med. Som Van Praagh en gång uttryckte det i en intervju, ”Jag är inte speciellt annorlunda än andra. Kanske jag lyssnar mer. Vi kan allihop liknas vid radiostationer som sänder och tar emot signaler. Teve- och radioapparater och mobiltelefoner sänder vågor genom luften som är osynliga för oss, men vi kan ta emot bilderna och ljuden. Det är i stort sett samma sak.”

Vi har allihop frågor som vi längtar efter att få besvarade — om kärlek, om våra avlidna släktingar och husdjur, om våra egna tidigare liv — och Van Praagh tillhandahåller verktygen som kan ge oss svaren. Och det bästa av allt, andarna kan vara oss behjälpliga som lärare, kamrater, inspiratörer och till och med beskyddare. Vi behöver bara hitta dem, och i Himmel och jord har vi den perfekta guiden.

James van Praagh har bl a arbetat med den välkände psykiatern och tidigare-liv terapeuten Brian L. Weiss.

Besök också hans hemsida:

http://www.vanpraagh.com

Inbunden med skyddsomslag, 236 sidor. Fint skick, men trasigt skyddsomslag och namnad.

78 kr