Shine, Betty, "Tankens makt" INBUNDEN ANTIKVARISK

I "Tankens makt" utforskar författaren de vågor de vågor vi alla skickar ut och som tränger in i allt runt omkring oss. Genom att beskriva enkla, praktiska övningar och genom att dela med sig av personliga berättelser, upplevelser och känslor, hjälper hon oss att själva skapa oss den medvetenhet som behövs för att vi ska kunna utnyttja tankevågorna på ett positivt sätt. Med den utgångspunkten kan vi – med en sannare förståelse av våra rädslor och känslor – förbättra våra liv och livet för dem som finns runt omkring oss.

Tankens makt fullbordar den mediala kurs som påbörjades i Helande kraft och Sinnets magi. Boken ger enkla svar på många frågor om det övernaturliga och än en gång leds läsaren in på en personlig upptäcktsresa.

Betty Shine är känd över hela världen för sina egenskaper som medium och healer. Hon är författare till flera bästsäljare, bl a: En fri själ, Helande kraft och Det oändliga sinnet. Hon är känd från både TV och radio och har hållit föreläsningar i alla delar av världen. 2002 gick hon över till andra sidan, men hon kommer att finnas med oss för alltid.

Ca 272 sidor, inbunden med skyddsomslag. Fint skick.

78 kr