Shine, Betty, "Det oändliga sinnet" INBUNDEN ANTIKVARISK

Betty Shine är utan tvekan ett av de mest berömda och inflytelserika moderna medierna och få av dem som träffat henne känner någon tvekan över att hennes gåvor är både äkta och kraftfulla.

Under de 25 år som Betty har studerat tankeenergi, en kraft som hon själv upptäckte, har vetenskapen utvecklats. Mycket har publicerats om hjärnan och dess många funktioner - ändå gör man alltid samma misstag: man skiljer inte på den fysiska materien, hjärnan, och den underbara källan till själva livet, sinnet. Boken utforskar fenomenen sinne och hjärna. Betty Shine presenterar bevis som hon samlat på sig under det senaste kvartsseklet, bevis för att det finns ett sinne som är oberoende av hjärnans biologiska funktioner. Om man tar till sig denna grundläggande sanning kan man samtidigt inte bara omvärdera meningen med "livet" utan även meningslösheten med "döden".

Det oändliga sinnet innehåller ovedersägliga bevis som kommer att inspirera människor från alla samhällsgrupper - för att inte tala om den vetenskapliga sfären - att pröva sin övertygelse.

Betty Shine är känd över hela världen för sina egenskaper som medium och healer. Hon är författare till flera bästsäljare, bl a: Helande kraft, Tankens makt och En fri själ. Hon är känd från både TV och radio och har hållit föreläsningar i alla delar av världen. 2002 gick hon över till andra sidan, men hon kommer att finnas med oss för alltid.

Ca 212 sidor, inbunden. Fint antikvariskt skick, skyddsomslaget har mindre revor.

68 kr