Browne, Sylvia, "Mellan två världar" INBUNDEN ANTIKVARISK

Som ryktbart medium och andlig lärare har Sylvia Browne övertygat miljontals människor. Nu avslöjar New York Times bestsellerförfattare hur ockult energi fungerar i vår värld, hur den påverkar vårt dagliga liv och hur var och en kan få ta del av dess kraft. I denna livfulla, lättilgängliga guide förmedlar Sylvia Browne häpnadsväckande insikter om den omfattande påverkan som de mediala och övernaturliga händelserna har i dagens värld:

* Hur andliga vägvisare och änglar "talar" till oss – och hur vi kan uppmuntra detta

* Skillnader mellan spöken och andar – och varför sökerier uppstår

* Hur de döda kommunicerar med de levande – och vad de kan lära oss

* Reinkarnation – och hur vi kan komma i kontakt med våra föregående liv

* De tre enklaste stegen för att utveckla dina egna mediala färdigheter

* Profetior för de kommande året

Sylvia Browne berättar för oss varför vi inte ska vara rädda för att bli gamla och sanningen om livet efter döden. En klok och "tillåtande" bok som ger praktiska råd, tydlig vägledning och innerlig tröst. Mellan två världar är både en tankeväckande resa in i andra världar och en ovärderlig handbok för andliga överlevnad i det nya årtusendet.

"Mellan två världar är den mest grundläggande och äkta "nyckeln till den andra sidan" som jag någonsin läst. Du förstår omedelbart efter att ha läst de första sidorna att Sylvia Browne är mer än ett medium – hon är mästare när det gäller att förmedla sanningen som existerar i den fjärde dimensionen."

Caroline Myss, Ph.D., författare till "Andens anatomi".

Sylvia Browne har arbetat som medium i nästan femtio år. Som författare har hon toppat New York Times bästsäljarlista med sina böcker; Besök från andra sidan, Livet på andra sidan, Lär av dina tidigare liv, Livsredskap & Din drömguide. Hon har även medverkat i TV i The Montel Williams Show, Sally Jessy Raphael, Larry King Live, CNN och Entertainment Tonight.

Besök hennes webbsida: www.sylvia.org

Inbunden, 315 sidor. Richters 2000. Fint skick.

78 kr