Browne, Sylvia, "Livsredskap" INBUNDEN ANTIKVARISK

Finns Gud? Blev världen skapad eller utvecklades den? Vilken ställning har jag i universum som helhet?

Många har ställt sig dessa frågor utan att komma fram till några entydiga svar. Men det kända mediet Sylvia Browne har svaren, och i denna fascinerande bok delar hon med sig av resultaten från 40 års undersökningar av dessa frågor.

Sylvia Browne är mer än bara ett medium - hon är en mästare när det gäller att förmedla sanningen som existerar i den fjärde dimensionen. Sylvias vägledare Francine, som vistas på Andra sidan, lever i Guds närvaro och har tillgång till rika kunskaper om skapelsens natur. Sylvia blir alltså Francines mänskliga röst och kan förmedla frukterna av hennes visdom. Hon försäkrar oss att Gud kommer att svara på alla våra frågor - vår uppgift är att ställa de rätta frågorna och vara mottagliga för de svar vi får. Genom att göra detta får vi tillgång till värdefulla Livsredskap.


Sylvia Browne har arbetat som medium i nästan femtio år. Som författare har hon toppat New York Times bästsäljarlista med sina böcker; Besök från andra sidan, Mellan två världar, Livet på andra sidan, Lär av dina tidigare liv & Din drömguide. Hon har även medverkat i TV i The Montel Williams Show, Sally Jessy Raphael, Larry King Live, CNN och Entertainment Tonight.

Besök hennes webbsida: www.sylvia.org

Inbunden, 235 sid. Richters 2002. Fint skick, namnmärkning kan förekomma.

78 kr