Medici, Marina "Kärlekens magi - visdom för älskande" INBUNDEN

Upptäck kärleksmagins hemligheter och ge ditt liv ny förtrollning, harmoni och romantik! Kärlekens magi - en skatt av lekfull visdom för alla som älskar att älska.

Upplev månens kärleksmagi

Skapa ett kärleksaltare

Använd elementens magi: jord, vatten, eld och luft

Utnyttja färgernas helande kraft

Låt stjärnorna visa vem som passar dig bäst

Öppna dörren för ny kärlek i ditt liv - eller för nytt liv i din kärlek

Lär känna din älskades sinnesstämningar och passioner

Ta farväl av en kärlek som vissnat

Fin modet att satsa på nytt.

Den här boken riktar sig till älskande. Inte till häxor, trollkarlar eller schamaner - utan enbart till dem som älskar. Att älska är magiskt, och magin hjälper oss att bli förälskade och fortsätta älska.

Kärlekens magiska sida är nästan helt bortglömd numera, och älskande över hela världen uppsöker psykologer och terapeuter - när allt som behövs är lite magi för att rätta till saker och ting.

Det kan låta enkelt, men det finns en hake. För att magin ska fungera måste vi tro på den, och det är kanske inte alltid så lätt. Det största hindret för den som försöker tro är allvar.

Tycker du det är svårt att tro kan du börja med att låtsas att du tror. Glöm allvaret och njut av leken! Du kanske missförstår månens faser eller bränner vid kitteln, men genom att börja på ett lekfullt sätt kommer du så småningom allt närmare kärleksmagins innersta väsen.

Inbunden med skyddsomslag, 248 sidor, Wahlströms 1995-1997. Fint skick. 

98 kr