Greer, Germaine, "Sexualitet och öde - den mänskliga fruktsamhetens villkor"

Germaine Greer, född 1939, är australisk akademiker och författare. Hon anses allmänt vara en av de mest inflytelserika feministiska rösterna i modern tid. Nyligen har hon dragit sig tillbaka från en professur i engelsk litteratur vid universitetet i Warwick i Storbritannien och blivit utsedd till hedersdoktor av universitetet i Sydney. Germaine Greer har författat flera hyllade böcker. 1970 publicerades Den kvinnliga eunucken, boken blev en bästsäljare och gjorde henne välkänd i vida kretsar, och skapade många såväl beundrare som kritiker till Greer. Hennes idéer har fortsatt skapa debatt sedan dess.

Sexualitet och öde är en av Germaine Greers klassiker och täcker alla aspekter av den mänskliga sexualiteten och fortplantningen.

Inbunden med skyddsomslag, 423 sid, W & W 1984. Skyddsomslaget en aning slitet med ett par mindre revor och märken, framkanten av boksidorna lite nersmutsade, men inte på sidorna själva, namnad. I övrigt mycket fint skick. Endast 1 ex! OBS extra porto ingår i priset eftersom boken är tung. 2 ex finns.

128 kr