Berman Jennifer & Laura Berman, "Endast för kvinnor - en banbrytande handbok som hjälper dig att lära dig njuta av ditt sexliv och nå tillfredsställelse" INBUNDEN

Fyra av tio kvinnor, och över hälften av alla kvinnor över fyrtio, lider av sexuella funktionsproblem, till exempel har svårt att få orgasm, bristande sexlust eller smärtor. Men många kvinnor som söker läkarhjälp får veta att deras problem enbart är psykiska eller känslomässiga.
Läkaren Jennifer Berman och hennes syster, terapeuten Laura Berman, är pionjärer och ledande amerikanska forskare på kvinnliga sexuella problem. Här ger de en lättbegriplig men grundlig genomgång av kvinnans sexuella anatomi och de senaste årens explosionsartade forskning. De förklarar orsakerna till sexuella problem och hur man genom behandling, både medicinsk och terapeutisk, kan bli fri från dem och återerövra sexlivet!
Endast för kvinnor är en praktisk och banbrytande handbok till att övervinna sexuella problem. Den är anpassad till svenska förhållanden och Katerina Janouch har skrivit ett förord.

Inbunden med skyddsomslag, Forum 2003, 268 sidor, Fint skick.
ENDAST ETT EX!

118 kr