Nyholm Winqvist, Agneta "Leva med feng shui" INBUNDEN

Efter att ha skrivit om hemmet, trädgården och själen kommer landets kanske främsta expert i ämnet nu med den stora boken om feng shui, med helt nyskrivet material.

Agneta Nyholm Winqvist är ett välkänt namn när det gäller feng shui. Hennes tidigare böcker har sålt i mycket stora upplagor och intresset för ämnet verkar inte mattas av, snarare tvärtom. Från att tidigare mest ha attraherat privatpersoner har kunskapen om hur man använder sig av feng shui nu börjat efterfrågas även av bland annat svenska myndigheter och organisationer.

I Leva med feng shui tar hon ett helhetsgrepp om den urgamla läran och visar läsaren hur hela livet kan formas enligt feng shui. Förutom nyskrivna avsnitt om bland annat heminredning och trädgård, baguan och färglära behandlas ett flertal områden som inte alls funnits med ? eller bara berörts som hastigast ? i de tidigare böckerna. Exempel på dessa ämnen är: arkitektur; historik; ritualer och ceremonier; inreda efter årstider; kläder; barns miljöer; arbetsliv; bygga hus; strålning; städers uppbyggnad.

Boken är rikt illustrerad med stämningsmättade foton och skisser, och vänder sig både till nybörjaren och till den som redan tidigare har kunskap i ämnet. Leva med feng shui är kort sagt den ultimata boken i ämnet!

Inbunden, 240 sidor, Prisma 2007. Fint skick.

88 kr