Sanner, Eva "Fritt fall- om en nödlandning och början på en ny resa" INBUNDEN

Det här är berättelsen om Lars som mitt i livet tvingas nödlanda, ganska smärtsamt, och om hans väg tillbaka. Trött och utarbetad reser han till Malta för en veckas semester och lite vila, men väl där blir han kvar längre än han trodde var möjligt på en turistort under lågsäsong. Sakta vänjer han sig vid ett annat tempo, andra tankar, andra vänner än dem han brukade hänga med på barerna hemma. Under vistelsen dras han in i en organisation vars arbete nästan kostar honom livet. Är förändringen värd det pris han får betala?

Det här är inte en roman det är en bok om personlig utveckling. Det handlar om en människas utvecklingsprocess, från känslan av att vara drabbad av ödet till upplevelsen att verkligen leva sitt liv och vara på rätt plats i tillvaron. Det handlar om att hitta sin egen karta och leva efter den.

Boken är en roman men med fokus på personlig utveckling. Huvudpersonen är en rik finansman som på samma gång blir utbränd, sjukskriven och dumpad. Det tar med honom på en resa som tar honom till platser som han aldrig tidigare trodde skulle ge honom livet tillbaka. Han åker till Malta och stannar mycket längre än vad han hade planerat, träffar en kvinna som lär honom mycket om livet och kommer i kontakt med sin lust, glädje och längtan som han inte har haft kontakt med på länge.
Eva Sanner menar själv att boken handlar om en människas utvecklingsprocess, från känslan av att vara drabbad av ödet till upplevelsen att verkligen leva sitt liv och vara på rätt plats i tillvaron.

Inbunden, 232 sidor, Natur och kultur 2009.
ENDAST ETT EX!
78 kr

39 kr