Redfield, James, "Den tionde insikten" INBUNDEN

James Redfield, "Den tionde insikten"

Charlene är försvunnen! På sitt skrivbord har hon lämnat efter sig ett slags skiss, kanske en kartskiss, med korsande linjer, siffror och otydliga markeringar i marginalen. När hennes vän får skissen studerar han den och tror sig till sist hitta platsen: en vacker dalgång i Appalacherna. Charlene har varit inblandad och mycket engagerad i sökandet efter de nio insikterna i Peru. Kan hennes försvinnande ha något med den mytomspunna tionde insikten att göra?

I sitt sökande efter Charlene ger sig hennes vän av till den mystiska dalen. Här möter han David Ensamma Örnen, vars förfäder levt vid den heliga dalen i tusentals år:

"Mitt folk brukade gå ut i dalen då de sökte sina visioner, sina speciella gåvor, sin medicin, den väg de skulle gå i livet." Och David Ensamma Örnen berättar om sitt folks sökande efter den heliga port, passagen till den högre världen där de inte bara skulle minnas sin egen vision utan hela världens.

Vägen in i dalen blir farofylld men rik på visioner och oväntade möten med gestalter från Efter livet och andra dimensionen. Möten som slutligen förbereder berättaren på den djupa och svårtolkade Tionde insikten.

"Min förhoppning har varit att förmedla vad jag skulle vilja kalla en samförståndsbild, ett levande porträtt av de nya förnimmelser, känslor och fenomen som nu när vi närmar oss 2000-talet kommer att definiera våra liv", skriver James Redfield. Med Den nionde insikten fick han ett oanat genombrott. Bara i USA har boken sålts i 3 miljoner exemplar och den är översatt till 25 språk. Den tionde insikten är en spännande och lättläst äventyrshistoria som tar upp de stora livsfrågorna. På kurser och seminarier världen över diskuteras James Redfields teorier om den nya andliga utvecklingen.

Inbunden, 196 sidor, W&W 1996. Fint skick, men trasigt skyddsomslag kan förekomma.

68 kr