Hatcher, Teri, "Rostat bröd - och andra tankar om livet" INBUNDEN, ENDAST 1 EX!

Ät inte det där brända rostaden, skrapa inte bort de svartsmuliga kanterna och gnag i dig den torra brödbiten. Skär en ny skiva och sätt i rosten. Du är värd något bättre än bränt bröd – du är värd ett bättre liv.

Teri Hatcher, en av skådespelerskorna i Desperate housewives, har fyllt fyrtio och kommit till insikt om ett och annat. Med utgångspunkt från sitt eget liv som dansare och Hollywoodskådis och som ensamstående mamma med en tämligen bitter skilsmässa bakom sig har hon skrivit den personligt hållna boken Rostat bröd.

Frispråkigt berättar hon om misslyckade middagar med kokainberoende miljonärer, samtal med vänner, mammaliv med dottern, auditions, äktenskapet, sitt svajande självförtroende och funderingar kring mat och plastikoperationer. Och mycket mer!

Översättning Helena Hansson

Teri Hatcher är skådespelerska och kanske mest känd för den svenska publiken genom sin medverkan i tittarsuccén Desperate Housewives. Rostat bröd är hennes debut i bokform och den gick direkt från tryckpressen in på en fjärde plats på NY Times bästsäljarlista.

Inbunden med skyddsomslag, 228 sid, Natur & kultur 2002. Fint skick, ENDAST 1 EX!

68 kr