Remington, Michelle och dr Carl Burak, "Jag dödade mitt barn - en sann berättelse" INBUNDEN

Framtiden ser ljus ut för Michele Remington. Hon gifter sig med en man hon älskar, flyttar in i sitt drömhus och blir överlycklig när hon får reda på att hon väntar barn. Men snart börjar problemen. Efter en besvärlig graviditet och förlossning drabbas Michele av en djup depression. Desperat och förtvivlad skjuter Michele sin sex veckor gamle son och sedan sig själv. Barnet dör men Michele överlever.

Samma dag som hon kommer ut från sjukhuset blir hon åtalad för mord. Hon blir dömd i allmänhetens ögon men experterna har en annan åsikt och åtalet läggs ner. I den här boken försöker Michele förklara hur detta kunde hända och berättar hur hon orkar leva vidare med vetskapen om att hon dödat sitt eget barn.

Hon har skrivit boken tillsammans med sin psykiater, dr Carl Burak, för att höja medvetenheten om förlossningsdepressioner och vilka allvarliga konsekvenser det kan få om de inte tas på allvar.

Kartonnage, 252 sid, Richters 1994. En aning gulnade sidor och litet märke efter prislapp på pärm, i övrigt fint skick. ENDAST ETT EX!

68 kr