Viga, Edward, "Yoga i sängen - 20 övningar att göra i pyjamas"

Har du också tänkt börja med Yoga? Det som ska vara så bra för både kropp och själ! Men så har det kanske aldrig blivit av, eller så har du kommit av dig, det krävs ju en del kringarrangemang och förberedelser? Med Yoga i sängen blir det så mycket lättare att verkligen göra slag i saken. Träningslokalen är här i sängen, en plats där vi alla befinner oss när vi vaknar och när vi går till sängs.
Edward Vilga har på ett genialt enkelt sätt specialutformat yogaövningar som hjälper oss att mjuka upp kroppen och samla oss inför dagen på morgonen eller som skänker avslappning och gör så att vi kommer till ro inför natten. Vi förlänger helt enkelt uppvaknings- och insomningsprocessen och ger samtidigt oss själva en stunds välgörande uppmärksamhet.
Det här är yogaövningar som verkligen blir av och som är som gjorda för att bli en livslång vana. Edward Vilga ger rak och enkel vägledning och tillsammans med de instruktiva illustrationerna är detta en bok som man tar till sig på ett ögonblick.

Spiralbunden, 110 sid. illustrerad, Telegram Bokförlag 2006. Fint skick, dock ett smärre vikmärke på yttre pärm. ENDAST 1 EX!

58 kr