Osho, "Kropp och själ i balans" INBUNDEN + CD

Kroppen behöver bli älskad och vårdad! Osho lär dig leva här och nu, låta detta livet bli ditt paradis och sluta skjuta upp saker till morgondagen!

Med hjälp av denna bok lär du dig att komma i kontakt med din kropp och bygga upp en vänskap med den.

Mycket av vårt obehag och våra spänningar uppstår på grund av att vi är främlingar inför vår egen kropp och ibland behandlar den nästan som en fiende. Du får bland annat lära dig att använda meditationstekniken för att lindra smärta av olika slag, sova bättre och bryta negativa vanor och ätstörningar.

När du utgår från detta perspektiv kommer du att hitta nya sätt att använda kroppen och på så vis skapa en bättre balans mellan kropp och själ.

Osho är en av 1900-talets mest kända andliga lärare, en modern mystiker vars liv och läror har påverkat miljoner människor.

Om sitt eget verk har Osho sagt att han hjälper till att skapa förutsättningar för en ny människa. Genomgående i Oshos arbete är en vision som både omfattar österlandets tidlösa visdom och den högsta utvecklingen av västerländsk vetenskap och teknik.

Nästan alla hans föreläsningar, som han hållit för människor över hela världen, finns bevarade och dessa utgör grunden för de böcker som nu ges ut. Här sätts det mänskliga medvetandet under mikroskopet, varje liten del analyseras. Psykologi, känslor, moral, tro, religion, historia - allt undersöks, studeras och integreras. Mer än ett årtionde efter hans död 1990 fortsätter hans ord att spridas och nå läsare i alla åldrar i praktiskt taget alla världens länder.

Inbunden, 240 sid., Damm förlag 2004. Fint skick.

OBS! CD-skiva medföljer.

88 kr

44 kr