Dove, Pragito, "Upplysning till vardags - Meditationer för ett öppet sinne och en fri själ – på jobbet, hemma och för nöjes skull" KARTONNAGE

Meditation är ett njutbart och okomplicerat sätt att koppla samman det heliga med vardagslivet – en minisemester som vi behöver ge oss själva för att kunna möta alla våra åtaganden. Det säger Pragito Dove som under många år har lett meditationskurser. Här avmystifieras vad meditation är och författaren lyfter fram en väg mot uppvaknande som inte kräver tystnad, obegripliga andningsövningar eller speciella sittställningar.

Genom att hämta inspiration från urgamla traditioner – både österländska och västerländska – och föra samman dem med moderna och tillgängliga tillvägagångssätt beskriver författaren tekniker som ger mer energi och gör oss mer alerta i vardagen. Vi får lära oss att meditera medan vi äter, arbetar och gör det vi gör. Snart framträder en skrattande buddha i oss. Med praktiska övningar, kom igång-strategier, enkla råd och program för både nybörjaren och den avancerade läsaren kan Upplysning till vardags hjälpa oss att tömma vårt överbelastade sinne, frigöra oss från stress, öppna vårt hjärta och få oss att tona in på vår kreativa energi när som helst och var som helst.

Om författaren:

Pragito Dove har 20 års erfarenhet som stresskonsult och meditationslärare.

Inbunden, 176 sid., Energica 2002. Fint skick, men märken efter gem.

78 kr