Ullman, Montague & Nan Zimmerman, "Använd dina drömmar" KARTONNAGE

Vi drömmer alla varje natt. När vi drömmer är vi befriade från kravet på anpassning till omgivningen och från känslan att vi måste prestera något och göra rätt för oss. Då kan vi vara helt ärliga i synen på oss själva och våra medmänniskor. Drömmarna ger oss på så sätt tillgång till en unik kunskap om våra liv. Att inte ta reda på vad de vill berätta är som att låta bli att öppna ett viktigt brev.

Men drömmens språk är ett bildspråk och går inte omedelbart att förstå. Den här boken vill övertyga oss om att vi alla kan lära oss att förstå det språket. Den beskriver en väl utprövad metod att arbeta med drömmar i grupp - vanligtvis en stark och rikt givande upplevelse. I denna bok lär oss en av världens ledande drömforskare, Montague Ullman, att förstå våra drömmars budskap och dra största möjliga nytta av dem.

Montague Ullman, MD, professor emeritus vid Albert Einstein College, NY, är psykiater och psykoanalytiker och räknas som en av världens främsta drömforskare. Han har flera gånger gästat Sverig och utbildat handledare för drömgrupper.

Kartonnage, 273 sidor. Namnteckning på försättsblad, annars mycket gott skick. Natur och Kultur 1991-96. Omslaget kan skilja sig från bilden.

68 kr