Ohlson, Johan "Drömtolkning - guida dig själv till ett bättre liv" POCKET

Drömmen som ett verktyg för ökad självkännedom

Att arbeta med sina drömmar är att göra ständigt nya upptäckter om sig själv. I boken Drömtolkning får du de redskap du behöver för att kunna navigera genom livet med drömmen som kompass.

Nattliga drömmar ligger bakom några av mänsklighetens stora insikter, två nobelpris och mängder av romaner och filmmanus. Men förmågan att använda sig kreativt av sina drömmar är inte enbart förbehållen uppfinnare, konstnärer och vetenskapliga genier. Den finns hos oss alla.

Att arbeta med sina drömmar innebär att gå dem till mötes, ta dem på allvar och försöka förstå vad de har att säga. För svaren finns redan inom oss. Genom att tolka våra drömmar gör vi det omedvetna medvetet och kan sedan ta med oss den nya, medvetna insikten som en ingrediens i våra liv – ett gott råd från en del av oss som vet bättre och vill oss väl.

Boken visar hur drömmarna kan hjälpa dig att tackla vardagsproblem, lösa djupare livsfrågor och till och med ge ditt liv en större mening. Det du får här är inte något enkelt drömlexikon med paketlösningar för alla, utan en metod för att kunna tolka dina drömmar själv, steg för steg. Med en unik tolkningsguide som stöd lägger du ditt eget individuella drömpussel i den oupphörligt spännande thriller som sänds i nya avsnitt varje natt och som handlar om – ditt eget liv.

Drömtolkning är en fascinerande och personligt skriven handbok, full av exempel hämtade ur författaren och drömguiden Johan Ohlsons arbete med kända och okända klienter.

Pocket, 153 sidor, Blue Publishing 2015. Nyskick.

48 kr