McGraw, Philip C, (Dr Phil), "Angelägenheter - finn ditt autentiska jag" INBUNDEN

Tänk om det finns en del av dig som aldrig har sett dagens ljus, som aldrig har kommit sig för att ställa frågan "Men jag då?"

Tänk om du verkligen tänker och känner saker som du aldrig har tillåtit dig själv att släppa fram, än mindre göra?

Tänk om du upptäcker att du har slagit dig till ro med vad livet har råkat erbjuda istället för vad du verkligen ville och behövde?

Det är dags att sluta ställa sig frågan "Tänk om?" och istället se till att det händer saker och ting. I Angelägenheter. Om vägen att finna sig själv är detta precis vad du kommer att lära dig. Dr Phillip C. McGraw har redan hjälpt miljontals människor att förändra sitt liv. Med sin säg-som-det-är-filosofi har Dr Phil satt punkt för den "varje människa är ett offer"-attityd som alltför länge varit dominerande i vår kultur. Han har tvingat sina läsare att på allvar granska de ursäkter de så länge klamrat sig fast vid istället för att njuta av det enda liv de har.

Nu går Dr Phil ett steg längre och undersöker en av de mest utmanande frågor vi alla står inför: När du tar dig en titt i spegeln, vem är det då som gömmer sig bakom det där ansiktet? Angelägenheter. Om vägen att finna sig själv är den förmodligen mest intressanta och målinriktade bok som skrivits när det gäller självuppfattning och självkänsla. Här utmanar Dr Phil dig att hitta ditt "autentiska jag" -- den person du en gång var innan livet tog sin beskärda del. Han lär oss att identifiera de tio mest avgörande ögonblicken i våra liv, de sju mest kritiska val som har lett oss dit där vi nu står och de fem mest betydelsefulla människorna i vår omgivning. Därmed förser dr Phil oss med de verktyg vi behöver för att kunna utveckla vårt eget själv på absolut bästa, mest fullkomliga och autentiska sätt.

Phillip C. McGraw, Ph.D., är mest känd för miljoner människor som "Doktor Phil" från TV-showen med samma namn eller som "Doktorn-som-säger-som-det-verkligen-är". Han är författare till succéböckerna Life Strategies och Relationship Rescue. Han är också en av grundarna av och verkställande direktör för Courtroom Sciences, Inc., en konsultfirma specialiserad på rättstvister, och har varit aktuell i samband med några av USA:s mest uppmärksammade processer. För tusentals människor har han hållit givande seminarier om hur man upprättar strategier för ett bättre liv, och han är en av USA:s mest eftersökta föredragshållare. Han bor i Kalifornien med sin fru och sina två söner.

Inbunden, 336 sidor, Symposion 2003. Fint skick.

78 kr