Ehdin, Sanna, "Finn din inre styrka" POCKET

Vill du känna dig tillfreds och uppleva lycka och välmående? Bejaka då dig själv – och lev din inre styrka!

Inom oss finns viljestyrkan, modet och kraften att förändra våra liv. Vi kan använda det för att styra livet på en väg som stämmer bättre med oss själva, och välja det som ger välbefinnande, lust och glädje.

I Finn din inre styrka! bygger Sanna Ehdin vidare på succén Sluta kämpa – börja leva! Här får du inspirerande konkreta råd för det nya livet. Det handlar om tankens kraft, att vara sig själv och satsa på sin inre utveckling. Oavsett hur du mår kan du vända negativa tankar till positiva. Göra medvetna val och odla känslor av välbefinnande och lycka. Växa och mogna som människa med hjälp av nära relationer.

Finn din inre styrka! är en handbok för ”levare” som vill leva livet fullt ut och skapa ett gott liv för sig själva och sin omgivning. Fokusera på det du önskar och följ bokens handlingsplan. Här finns många praktiska råd och exempel att känna igen sig i.

Finn din inre styrka! är en omfattande, uppdaterad bearbetning av boken Din inre framgång (utgiven 2007), bl.a. innehåller den ett helt nytt kapitel: ”Höj din energi”.

Recensioner:

Om jag bara skulle rekommendera en enda bok detta år 2009, skulle det bli Sanna Ehdins senaste bidrag till människan- Finn din inre styrka. För mig var boken en påminnelse om vad som är viktigt i mitt liv, men jag fick samtidigt en hel del nya insikter. Det handlar om att bli en levare, en som tar makten över sitt eget liv.

- från Tina Omfors Starks blogg

Pocket, 289 sidor, Månpocket 2009. Fint skick.

38 kr