Ban Breathnach, Sara, "Inre rikedom" INBUNDEN

Det är ingen nyhet att dagens kvinnor törstar efter en djupare mening med livet och en möjlighet att förverkliga sig själva. Många kvinnor har nog tyvärr börjat ge upp hoppet om att någonsin kunna förena kraven från familj, vänner och arbete med den längtan efter ett rikare liv som ryms i deras inre.

Men nu finns äntligen Inre rikedom, som tar fasta på vad den stressade nittiotalskvinnan verkligen behöver nämligen en kort daglig dos av andlig näring. Boken innehåller 366 korta, inspirerande essäer, en för varje dag på året.

Lär dig att omvärdera vad som är viktigt i livet. Självförverkligande handlar inte om pengar eller yttre framgång, utan om fördjupad självinsikt och förmågan att känna sann lycka.

Att läsa Inre rikedom är som att föra ett samtal med en god vän som delar med sig av sin erfarenhet, vishet och djupa insikt om själens och livets okända dimensioner. Inre rikedom tar dig med på en resa genom själen som, under loppet av ett år, faktiskt kan förändra både dig själv och världen runt omkring dig!

Sarah Ban Breathnach är journalist och författare. Numera är hon även en eftersökt föredragshållare i ämnet Inre rikedom.

Inbunden, 576 sidor, Forum 1997. Fint skick, smärre slitage på skyddsomslaget.

98 kr