NYHET! Thomas Anderson, Sårbar man - vägen till inre styrka

Thomas Anderson, Sårbar man - vägen till inre styrka

Thomas Anderson är civilingenjören som under tre år förändrar sitt liv på ett radikalt sätt. Genom att riva muren och tillåta sig att vara sårbar kunde han övervinna de gamla rädslor och tankar som hindrat honom från att leva fullt ut. I den här boken delar Thomas naket med sig av sin dagbok från de tre omvälvande åren. Det är en öppen och personlig resa där vi får ta del av hans innersta känslor, från de mörka tankarna och hopplösheten till styrkan han finner inom sig. Dagboken varvas med reflektioner utifrån de insikter han har idag, vilket gör detta till en dynamisk och insiktsgivande berättelse som utspelar sig bakom muren hos en vanlig svensk man.

Många människor, framförallt män, gömmer sig bakom sådana murar. För att de ”ska” vara tuffa och starka. För att de inte vågar eller ”får” vara känsliga och sårbara. Men det finns så mycket mer att få ut av livet för den som har modet nog att sänka garden. Med denna bok vill Thomas bredda bilden av manlighet. Idag råder en begränsande norm som skapar problem, både för individen och för hela samhället. För Thomas har det lett till förlorade relationer och att han gått miste om mycket annat i livet. Genom att dela med sig av sin berättelse hoppas han att fler ska våga riva muren, för den behövs inte – en sårbar man är stark inifrån.

Se Thomas Andersson i intervju på "Malou efter tio"

Sagt om boken

"Spännande" - Malou von Sivers

"Thomas bidrar till en modernare, vidare och öppnare definition av manlighet."

- Stefan

"Shit! Vad modig du är Thomas! Starkt. Berörande. Äkta. Sårbart."

- Josefine Sandahl

"För mig var det väldigt läkande att läsa en mans erfarenhet och känslor samtidigt som jag känner igenom mycket från mitt eget liv."

- Anne-Louise

"Rekommenderar den verkligen. Skapar många nyttiga reflektioner och hjälpfulla insikter"

Läs mer på författarens hemsida: thomasanderson.se

Trignite 2019,  216 sid., inbunden med skyddsomslag. 


78 kr