Nanne, Mariama & Irion "Att älska varje dag : om kärlek, sex och medvetenhet" KARTONNAGE

Att älska varje dag : om kärlek, sex och medvetenhet

För att en relation ska kunna fördjupas och hållas levande krävs åtagande och ärlighet. Lika viktigt är att uppskatta olikheterna hos varandra och att inte ha några mål med sex. Det budskapet ger Miriama och Irion Nanne oss i Att älska varje dag. 

Miriama och Irion berättar öppenhjärtigt och självutlämnande i denna bok om sitt förhållande och de insikter om relationer, som de i sitt ständigt pågående kärleksarbete kommit fram till. 

Det handlar om förälskelse och starka själsband som sträcker sig genom livstider, men också om hur de omständigheter som båda levt och växt upp med i detta liv skapat sår inombords som blottlägger smärta i relationen. 

Båda har funnit många redskap på vägen, bland annat hur våra olika feminina och maskulina energier fungerar, våra olika delpersonligheters egenskaper, det sårade inre barnet och hur man upprätthåller glöden med tantra i kärlekslivet. På olika sätt hjälper det dem att hålla passionens låga brinnande och få kärleken och intimiteten att fördjupas, istället för att slockna och övergå i vana. Redskap som fungerar och som de vill dela med sig av till dem som är intresserade av att leva i en medveten relation med både sin älskade och andra. Boken berör sexualitet, intimitet och ärlighet, samt andlig och personlig utveckling, och inte minst hur man kan växa som människa i ett förhållande. Läs ett spännande reportage i HÄLSA nr 7-8/03 om paret Nanne. 

Miriama och Irion Nanne är båda regressionsterapeuter. Miriama har tidigare arbetat som barnskötare och Irion som filmproducent. De har sex barn tillsammans från sina tidigare äktenskap.

Kartonnage, 185 sidor, Energica Förlag 2003. Fint skick, men med namnteckning.

68 kr