Gray, John, "Att börja om" KARTONNAGE

"Mars och Venus efter en smärtsam skilsmässa, separation eller dödsfall."

Att börja om kan bli en av de största utmaningarna i livet. Den här boken inspirerar till att våga gå vidare och söka en ny kärleksrelation.

Att förlora en partner är en del av livet, men förlusten måste inte nödvändigtvis innebära lidande. Författaren menar att hjärtat och känslorna inte riktigt "hänger med" hjärnan och förnuftet. Vi måste låta sorgen ta tid för att vi helskinnade ska komma tillbaka till vardagen. Ett gott avslut kan bli en god början.

Kvinnor och män upplever livskriser på helt olika sätt. Kvinnor har lätt för att bli fast i sorgen, att glorifiera det förgångna, att sätta barnen i första rummet och att känna rädsla inför en ny relation. Männen däremot fastnar lätt i sitt arbete, söker tröst i sex och har oftast alltför bråttom att hitta en ny kvinna.

Det finns många minor på vägen ut ur en livskris. "Att börja om" är en god hjälp för dig som vill satsa på en ny kärlek.

John Gray, amerikansk psykolog och äktenskapsrådgivare, har skrivit flera enormt populära böcker om Mars och Venus som sålts i miljontals exemplar över hela världen.

Inbunden, 316 sidor, Brombergs 1999. Fint skick.

88 kr