Tuulse, Lena Kristina, "Livslust: vägen till livet och kärleken" INBUNDEN/KARTONNAGE

Vad är det som skapar extraordinär kvalitet i livet? Har du en önskan att uppnå vad många bara drömmer om – flödande energi och vitalitet, passionerade relationer, framgång och glädje, lycka och tillfredsställelse i ditt liv? Då är detta en bok för dig.

Livslust är en annorlunda bok. Samtidigt som du läser boken händer det saker inom dig. Du lever dig in i den, prövar nya tankar, ser ditt liv ur ett nytt perspektiv...

Livslust handlar om lusten till livet. Lena Kristina skriver om bakgrunden till sin nyfikenhet att utforska våra oändliga inre rikedomar och lär dig nya sätt att bokstavligen börja skriva om ditt livs historia och börja leva med lust!

Livslust är en uppmaning till dig att börja leva rikt och fullt, där du med ansvar och glädje bryr dig om dina medmänniskor och jorden du lever på.

Lena Kristina berättar om skapandet av Wäxthusrörelsen och den omfattande och omtumlande andningspedagogutbildningen och hon skriver utförligt om frigörande andning.

Dessutom berättar hon om roliga och viktiga händelser i sitt liv.

Lena Kristina Tuulse är psykolog, familjeterapeut och gymnastikdirektör. Hon har ägnat sitt liv åt att hjälpa andra människor att lösa känsloblockeringar och att förverkliga sina drömmar. Läs mer om författaren: http://www.waxthuset.se

Inbunden/kartonnage, 377 sidor, Energica 1991. Fint skick.

78 kr