Olofsson, Lisbet, "Sluta stressa: en bok om att bryta mönster och skaffa nya vanor"

Idag ska allt gå fort. Datorerna tänker allt snabbare, maten ska gå fort att laga, bilen och tåget ska gå fort, vi ska gå ner fem kilo på en vecka, fort, fort ... ju fortare, desto bättre. Då kan vi ha svårt att hänga med.

Vi har visioner och mål som vi vill uppnå och förverkliga, men någonstans på vägen tappar vi fotfästet, vi hinner inte med det vi hade tänkt göra och börjar skynda oss - kraven blir större än vad vi klarar av. Sluta stressa är en bok om att bryta mönster, skaffa nya vanor och hitta sig själv igen innan man drunknar i sina egna stresshormoner. Att hitta en balans mellan sina egna behov och sin kapacitet, sin familj och sitt arbete.

Sluta stressa ger ett 24-veckorsprogram med en mängd praktiska råd och kunskap om stress och utbrändhet, avspänning och mental träning, kost och stretching.
Här finns lätta uppgifter och vardagstips för bättre kontroll över dagarnas innehåll och en hälsosammare och mer balanserad livsstil.

Lisbet Olofsson är föreläsare, utbildare, rådgivare, författare, skribent och lic. personlig tränare inom stress, kost, motion, hälsa, livsstil, personlig utveckling, rehabilitering och friskvård. Lisbet har författat sju böcker inom sin nisch, tex. "Promenera Mera", "Sluta stressa" och "Efter 60".

Häftad, 259 sid., Bilda förlag 2001. Några smärre märken på försättsbladen, i övrigt fint skick. Endast 1 ex!

58 kr