Millman, Dan, "Själens trappa: 12 portar till andlig tillväxt" INBUNDEN

Känns livet ibland som ett pussel där det fattas bitar eller som en resa utan tydligt syfte eller riktning? Önskar du ibland att du hade en karta till ditt öde en guide till din fulla potential? Du håller en sådan karta i din hand. Du behöver bara titta i bokens innehålls förteckning för att hitta de saknade pusselbitarna, de tolv portarna, som leder till personlig tillväxt. Och du behöver bara läsa boken för att upptäcka hur bitarna bildar ett mönster som vidgar perspektiven och visar på ett högre syfte i vardagen.

I SJÄLENS TRAPPA kopplar Dan Millman samman andliga lärors innersta väsen med vardagens praktiska realiteter vardagsfrågor som pengar, sex, relationer. Han avslöjar kroppens, sinnets och känslornas mysterier för att ge livet mer mening samtidigt som han visar hur du, genom direkt tillämpning av enkla insikter och tidlös kunskap, kan förvandla förvirring till klarhet, kunskap till handling och vardagen till ett äventyr.

Dan Millmans verk är unikt när det gäller att göra den andliga upphöjelsen uppnåelig. Han föredrar praktiska resultat framför abstrakt filosofi och väljer jordnära perspektiv som omdefinierar innebörden med framgång till att omfatta större fysisk vitalitet, mentalt fokus, ekonomisk stabilitet och känslomässig frihet. Han lyser upp vägen mot personlig tillväxt genom att bygga en bro mellan ditt utgångsläge och den plats dit du önskar komma och han lotsar dig steg för steg genom de tolv portarna som leder till livsinsikt i vardagen.

Inbunden med skyddsomslag, ill., 380 sid, Richters 1999. Fint skick.

78 kr