Bowen, Will "En klagofri värld" INBUNDEN

Under en predikan sommaren 2006 talade pastor Will Bowen om för sin församling att han ville göra världen till en klagofri zon, och för att bevisa att han menade allvar delade han ut lila armband till alla församlingsmedlemmarna och gav dem en utmaning. "Varje gång du kommer på dig själv med att klaga, ta av dig armbandet och flytta det till andra handleden."

Sedan dess har över fem miljoner människor över hela världen antagit utmaningen att under tjugoen dagar i sträck varken klaga, kritisera eller skvallra och på så sätt skapa en ny och positiv vana. De vittnar om hur de blivit av med kronisk smärta, förbättrat sina relationer, blivit mer framgångsrika i sitt arbete och överlag blivit gladare och mer harmoniska.

Genom att förända de ord du använder när du uttrycker dig kan du förändra dina tankar och successivt börja skapa ditt liv så som du verkligen vill ha det. Att medvetet sträva efter att omformatera sin mentala hårddisk är inte lätt, men du kan börja nu genom att följa den metod som Will Bowen presenterar i denna bok. Om du håller fast vid den kommer du snart att ha det liv du alltid drömt om!

Inbunden, 190 sidor, ICA bokförlag 2008. Nyskick.

68 kr