Adrienne, Carol, "Finn ditt livsändamål - Personlig guidebok. Programmet som hjälper dig att finna din livsuppgift" INBUNDEN

Låter du din rätta natur leda dig?

Carol Adrienne hjälper dig att plocka fram den oväntade och outnyttjade kraften som finns i synkronicitet och intuition. Denna kraft ger dig framgång, tillfredsställelse och en stark känsla för det arbete du föddes till att utföra på jorden. Alla har ett syfte med sitt liv, menar Carol Adrienne i denna guide där hon lär dig att utnyttja kraften inom dig själv och att finna ditt livsändamål.

Kapitel för kapitel förklarar Carol Adrienne hur du hittar din medfödda energi och fokuserar på den, hur du riktar in dig på de naturliga krafter som hela tiden omger dig och hur du utvecklar intuitionen som gynnar synkroniciteten. Kraften finns inom dig – allt du behöver göra är att räcka ut handen och börja utnyttja den!

Carol Adrienne författade tillsammas med James Redfield de personliga guiderna, arbetsböckerna till Redfields oerhört populära insiktsböcker. Hon är en populär föredragshållare i andliga ämnen. Förord till boken har skrivits av James Redfield.

Artikel om boken och Carol Adrienne i Aftonbladet:

Finn vägen till ditt mål i livet

http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,35097,00.html

Inbunden. 362 sidor, Richters 1999. Fint skick.

68 kr