Unger, Arlene "Lugn - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för att komma ner i varv" INBUNDEN

Snurrar livet för fort? Känns det omöjligt att hinna med? Blir du stressad av blotta tanken på att du alltid är uppkopplad och har massvis av bollar i luften? Väntar du på att det ska bli din tur att få känna ett inre lugn? Då kan det här vara precis den bok du behöver.

Mindfulnesskonceptet bygger på att bli mer närvarande i nuet och inrymmer många olika nycklar till ett lugnare liv och ett större välbefinnande. I en värld där kraven på att "leverera" och alltid finnas tillgänglig kan leda till stress, oro och såväl psykisk som fysisk ohälsa, kan mindfulness- och andra närbesläktade övningar vara oerhört effektiva verktyg för att hitta tillbaka till en harmonisk livsstil och göra dig mer tillfreds med ditt liv.

Arlene K. Unger visar läsaren en mängd olika strategier för att ta sig ur till synes omöjliga och stressande situationer och att bryta sig loss ur invanda mönster.

Boken innehåller bland annat övningar för att:

* bli mer närvarande i nuet

* reducera stress- och oroskänslor

* kontrollera och hantera jobbiga tankar

* ta in det positiva runt omkring oss

* kunna lyssna på kroppens signaler

På Lind & Co finns även Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn av samma författare. Båda böckerna innehåller en mängd olika handfasta råd om hur du på ett lätt sätt kan identifiera, hantera och komma över stress- och sömnrelaterade problem.

ARLENE K. UNGER är klinisk psykolog och wellness-coach. Hon är inriktad på lösningsorienterad terapi och verksam i Kalifornien i USA.

Inbunden, 160 sidor, illustrerad, Lind & Co 2016. Nyskick.

78 kr