Näslund, Görel "Hälsopraktika - för dig som är mitt i livet" INBUNDEN

Hur undvika teknostress och informationströtthet - vanliga problem i det moderna IT-samhället med faxar och e-mail, internet och mobiltelefoner, cd-rom och arbete vid dataskärm? Hur förhindra högt blodtryck, benskörhet och övervikt? Och vad ska man egentligen äta för att må bra? Detta och mycket annat behandlas i denna bok som bygger på ett samarbete med flera av landets främsta experter på frågor om livsstil och hälsa.

Att stå mitt i livet är att vara i sina bästa år. Alla vill vi utsträcka den tiden så länge som möjligt. Det finns mycket vi kan göra för att behålla hälsan trots rynkor och tunnare hår. Ja, hur vi mår bestämmer vi till stor del själva, eftersom livsstil och hälsa hör samman. Den här boken förser läsarna med viktiga fakta som hjälper dem att ta ställning till vilka hälsovanor de önskar behålla och vad de kanske borde ändra på i sitt dagliga liv. Roande litterära citat presenteras i anslutning till de olika kapitlen.

Boken vänder sig främst till människor som är mitt i livet, men även yngre och äldre personer har nytta och glädje av den.

Görel Kristina Näslunds personliga och engagerade hälsopraktika är en guldgruva av kloka råd till alla som vill öka sitt välbefinnande och vara så friska som möjligt, så länge som möjligt.

Görel Kristina Näslund är författare, journalist, psykolog och medicine doktor. Hon har tidigare givit ut bl a Skratta och må bra, Diddel daddel min farbror blå, Kisse katt, Misse katt och Mat för en.

Inbunden, 198 sidor, Natur och kultur 1998. Fint skick, men några vikta hundöron.

78 kr