Montignac, Michel, "Montignacs hjärtdiet - ät gott och rätt med Montignacmetoden för att undvika hjärt-kärlsjukdomar"

I västvärlden är hjärt-kärlsjukdomarna en av de främsta dödsorsakerna. Men alla vetenskapliga undersökningar visar att kosten inte bara är den viktigaste riskfaktorn utan att man också med kosten lättast förebygger sjukdomar. I denna väldokumenterade bok läross Michel Montignac på sitt typiska pedagogiska vis att förstå de många olika riskfaktorer som finns för hjärt-kärlsjukdomar. Han hjälper oss att upptäcka möjligheterna hos olika födoämnen, han läross att välja rätt bland fetter, kolhydrater och proteiner och använda de förebyggande åtgärder som står till buds. Montignac tar avstånd från gängse uppfattningar på området och återupprättar vissa livsmedel som ost, ägg, mörk choklad, vin och till och med gåslever och uppmanar oss att ta livetfrån den bästa sidan, dvs. satsa på näringsriktig gastronomi.

Inbunden med skyddsomslag, 240 sid., Forum 2004. Nyskick, ENDAST 1 EX!

98 kr