McGraw, Philip, Dr Phil, \Sjustegsmetoden: Hitta din idealvikt och behåll den!\" POCKET"

"Jag tänker utmana dig och din vikt på ett sätt som du aldrig förr har blivit utmanad."
Dr Phil har arbetat i 30 år med människor med viktproblem. Nu delar han med sig av sin långa erfarenhet i ett program som är handfast, inspirerande och lätt att följa. Så sluta banta - hitta din idealvikt och behåll den!

Sluta räkna kalorier och kolhydrater. Förändra i stället din självuppfattning, ta reda på varför du äter fel och få kontroll över ditt ätande. Alla tusentals svenskar som provat diet efter diet, vet hur svårt det är att gå ner i vikt. Och lyckas man, går de flesta snabbt upp de tappade kilona igen. Det viktigaste av allt - och själva nyckeln till framgång - är att förändra uppfattningen om sig själv.

Sjustegsmetoden hjälper dig att ändra på det sätt du tänker på mat, viktminskning och, inte minst, dig själv. I denna unika bok får läsaren en handlingsspäckad plan att följa som ger omedelbara resultat, resultat som håller livet ut. Kunskap är makt och i Sjustegsmetoden får du värdefull insikt i de mekanismer som gör att man ständigt misslyckas med olika dieter. De sju stegen leder dig till ett smalare och hälsosammare liv, äntligen fri från jojo-bantningar och panikdieter.

De sju nycklarna till framgång är:
Gå till botten med din självuppfattning
Identifiera känslor som får dig att äta
Undvik frestelser
Ta kontroll över impulsätandet
Låt måltiderna ta tid
Motionera varje dag
Hitta stöd

"Anna gick ner 11 kilo med Dr Phils sjustegsmetod", läs artikel i Aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/vikt/article253934.ab

Phillip McGraw är utbildad psykolog och har arbetat med mänskliga relationer och strategisk livsplanering i mer än tjugo år. Han är värd i den internationellt kända dagliga tv-showen Dr Phil, och bor i Los Angeles tillsammans med sin hustru och två barn. Han har tidigare kommit ut med flera böcker på svenska, och genom dem har han hjälpt otaliga personer att ta tag i sina liv, sluta ljuga för sig själva och ändra sin självuppfattning. Våren 2007 är han bokaktuell med Kärlekssmart.

Pocket, 320 sidor, Månpocket 2005. Fint skick. Omslaget skiljer sig från bilden.

48 kr