Forkelius, Ewa "Medveten viktminskning - Gå ned i vikt utan uppoffring" POCKET

Har du problem med att gå ned i vikt? Eller att bibehålla den? Kretsar dina tankar ofta kring mat och vikt? Du är definitivt inte ensam!

Fokuseringen på vår vikt och vårt matbeteende ökar ständigt. Allt fler människor är missnöjda med sina kroppar och många bantar nästan jämt. Vi ägnar med andra ord mycket tid åt att nå vårt kroppsideal. Men så länge vi lägger energin på att förändra kroppen distanserar vi oss från det verkliga problemet – sinnet – våra tankar. Det är där lösningen på våra problem finns. Genom att komma i kontakt med alla de underliggande tankar som styr oss kan vi på ett snabbt och enkelt sätt befria oss från våra begränsningar, och däribland vårt viktproblem.

I boken Medveten viktminskning lär du dig att ge upp kämpandet, själva suget, och din önskan om att kontrollera vikten. Istället lär du dig att iaktta dina tankar och därmed uppnå verklig kontroll. Med hjälp av enkla och kraftfulla övningar tar du ett steg närmare att leva i kraftfullhet och utan uppoffring. Övningarna syftar till att väcka upp din medvetenhet om alla de hinder som står i vägen för en lyckad viktminskning. Under tiden följer du bokens enkla och läckra recept. Eller vad sägs om att kunna äta både hamburgare med pommes frites, eller varför inte en pizza, under din diet?

Boken vänder sig till dig som är trött på att offra och som en gång för alla vill lösa ditt viktproblem. När du en gång har lärt dig att ifrågasätta dina tankar kan du använda denna teknik inom alla områden i ditt liv!

Pocket, 214 sidor, Midiwave 2007. Fint antikv. skick.
ENDAST ETT EX!

35 kr