Ehdin, Susanna & Martin "HQ - den mänskliga helhetssynen" POCKET

Av författaren till Den självläkande människan

Susanna Ehdin, författare till den uppmärksammade boken Den självläkande människan, och Martin Ehdin, som har skrivit flera uppskattade ledarskapsböcker, tar här ett helhetsgrepp på de frågor och problem som finns i dag och visar på lösningar - de flesta så självklara att vi bara behöver bli medvetna om dem.

Deras syn utstrålar en framtidstro och en tilltro till människans förmåga att bidra till något som kan komma alla tillgodo. De kallar det för holistisk intelligens. Det är ingen ny metod eller nytt koncept utan ett annat sätt att leva, andas och tänka. Kraften ligger hos oss, vi har den personliga förmågan att skapa något bättre för oss själva och vår omvärld. Det är ungefär som att upptäcka en ny energikälla som aldrig sinar. Nyckeln till detta ligger i att utveckla de personliga värdena och skaffa sig ett helhetsperspektiv. Vi är på väg in i en helt ny tid där relationer, värden, medvetenhet, hälsa, miljö, personlighet och andlighet spelar en större roll.

Susanna Ehdin, fil. dr. i immunologi, är verksam som fri forskare och författare. Hon har bl.a. givit ut den uppmärksammade boken Den självläkande människan som sålts i mer än 100.000 exemplar.

Martin Ehdin är verksam som managementkonsult, föreläsare och författare. Han har skrivit många böcker om ledarskap, värden och motivation, bl.a. succéboken Myten om moroten.

Månpocket, 211 sidor, 2004. Nyskick. 

38 kr