Ehdin, Susanna, "Den självläkande människan" INBUNDEN ANTIKVARISK

En hälsofilosofisk bok som ger en helhetssyn på det som skapar hälsa och välbefinnande. Det handlar om att stärka det friska och bygga hälsa. Detta är den första svenska boken som satte självläkningen och det friska i fokus!

Denna bok har blivit mycket uppmärksammad för den unika helhetssyn med vilken Sanna Ehdin presenterar det nya hälsotänkandet. Hon ger en spännande översikt över de senaste forskningsrönen samtidigt som hon skriver personligt, engagerat och tankeväckande. Boken innehåller mängder av konkreta råd om vad man själv kan göra för att må bättre.

Det nya hälsomedvetandet sätter människan i centrum. Inom oss finns en naturlig kraft som gör att vi läker och håller oss friska. Men för att självläkningen ska fungera måste vi ha tillräckligt med energi som stärker kroppens friskprocesser – i form av näringsrik mat, vitaminer, mineraler, motion, glädje, avkoppling och ett rikt känsloliv. Genom att vi själva tar makten över vår hälsa kan vi aktivt påverka både det kroppsliga och det mentala välbefinnandet. Allt som fyller oss med sann glädje och ger livet en mening stimulerar självläkningen.

"Den självläkande människan" är redan en klassiker som lästs av var femte svensk och som även finns på medicinhistoriska museet.

"Människans naturliga tillstånd är att vara frisk, och vi kan själva stärka den läkande kraft som ger ett långt och friskt liv."

----Sanna Ehdin

Inbunden/kartonnage, 335 sidor. Slitage kan förekomma på skyddsomslag. 

68 kr