Bays, Brandon, "Resan" ANTIKVARISK POCKET

År 1992 fick Brandon Bays veta att hon hade en tumör stor som en fotboll och hon kastades in i en märklig, djupt självanalyserande och till sist frigörande healingresa. Bara kort tid senare förklarades hon fullt frisk - inga mediciner, ingen operation, ingen tumör.

Den ursprungliga självläkande process som Brandon Bay skapade har sedan dess befriat tusentals människor från livslånga känslomässiga och fysiska blockeringar. I boken låter hon oss få del av hennes unika arbete och starkt transformerande metoder.

Resan leder oss direkt till det som är roten till varje långvarigt problem och ger oss redskapen till att äntligen och definitivt lösa det. De mäktiga processerna åstadkommer märkvärdigt djupa och varaktiga resultat. Kronisk smärta försvinner helt enkelt. Oro, depression och sexuella blockeringar löses upp. Problem med självkänsla, sorg och vrede går upp i rök, missbruk upphör och sjukdomar botas. Rese-processen hjälper dig att bli av med åratals emotionella och fysiska blockeringar, utnyttja ditt eget inre, leva ditt liv som ett uttryck för din högsta potential, uppleva den gränslösa glädjen inombords och bli sant fri.

Brandon Bays är en av dagens mest dynamiska och innovativa lärare på området personlig utveckling och har stått på scenen tillsammans med Anthony Robbins, Wyne Dyer och andra framstående lärare i ämnet. Hon verkar för närvarande i Storbritannien, där hon leder seminarier och driver en privat terapipraktik.

215 sidor pocket. Namnteckning på pärm, annars fint skick.

ENDAST FYRA EX!

38 kr