Barker Andersen, Anita & Arnfjell, Marie (red) "Guide till helande: dramatiska livsberättelser om människor som upplevt helande" HÄFTAD

Hur kan man få nya organ utan transplantationer? På operationsdagen på Sahlgrenska i Göteborg, när Meri-Mirjas döda njure skulle avlägsnas, var plötsligt alla värden normala. Man gjorde då titthål och fann en frisk njure med vävnader som på ett nyfött barn. Senare upptäcktes att hon också fått en ny äggstock istället för den, som opererats bort flera år tidigare. Hur förklarar man sådant?

Hasse från Stockholm, som för 10 år sedan var döende i aids efter 30 år som missbrukare, blev efter ett livsavgörande beslut helt frisk.

Laila i Stockholm har suttit i rullstol i 10 år efter en luftballongolycka. En dag skedde miraklet och hon kunde gå igen. Hon har nu familj och barn.

I Umeå fick Anita H för 16 år sedan diagnosen ”obotlig levercancer”. Följande dag upplevde hon en varm ström, som gick genom hela kroppen. Det kändes som om en varm ström, som gick genom hela kroppen. Det kändes som om en kniv vreds om i levern och sedan var hon frisk.

Det finns Någon som är större än alla diagnoser!

Häftad, 163 sidor, Omega Skrift 2007. fint skick.

68 kr