Tainton, Blossom, "Ny kraft med Blossom" INBUNDEN

Måste man träna?

Nej, man måste ingenting. Men för den som vill må bättre, orka mer och få bättre självförtroende är träning väldigt bra.

Blossom Tainton är inte bara en skönsjungande popstjärna med stark utstrålning. Hon är också personlig tränare sedan nästan tio år tillbaka och vår nya fitnessdrottning, känd från programmet Toppform i SVT.

Den livsstil som råder i dag, med hektiskt arbetsliv och uppbokad fritid, kräver att vi tar hand om vår stressade kropp och själ. I sin bok berättar Blossom om nyttan, glädjen och kicken som träningen ger och lär oss att hitta tid till träning i vardagen. Hon delar med sig av konkreta kom igång-tips och berättar om yogan som fått henne att villigt stiga upp klockan sex flera dagar i veckan, om hur vikten tyglas med rätt kost och rörelse och om den viktiga vilan och avslappningen.

Med boken följer yogaprogram och träningsprogram, speciellt utformade av Blossom för träning en eller flera gånger i veckan och på olika nivåer.

Dessutom får läsaren träffa Blossoms kunder som berättar hur just de har lyckats göra träningen till en naturlig del av livet.

Ny kraft med Blossom är en inspirationsbok lika mycket som en praktisk träningsguide. Den är första steget mot ett rikare och roligare liv.

Blossom Tainton är inte bara popstjärna utan även personlig tränare, artist, yogainstruktör och programledare. Hon är gift och har tre barn.

Inbunden, rikligt illustrerad, 323 sid., Bonnier fakta 2003. Nyskick. Extra porto ingår i priset, tung bok.

128 kr