Johansdotter, Louise Marianne "Vilseledd av en falsk ängel" KARTONNAGE

"Tiden rusar och det känns som igår, när det faktiskt var några år sedan jag gick igenom en kundaliniresning, något som kastade omkull mig totalt och rubbade hela min världsbild. På det mest brutala sätt blev jag varse att andra världar faktiskt existerar. Tyvärr var det mörkrets onda sida som med kraftfull tydlighet manifesterade sig för mig. Men även den ljusa sidan var med mig, också i de svåraste stunderna, för annars hade jag troligtvis inte varit i livet idag.

Som den skeptiker jag i grunden är, var jag tidigare inte särskilt intresserad av övernaturliga ting – jag var en jordnära människa som bara ville leva här och nu. Till en början kände jag starkt tvivel, men snart upplevdes tillvaron som ett enda stort mirakel, där jag befann mig i en värld för utvalda. Min fasta övertygelse var att jag färdades tillsammans med ljusets budbärare – en illusion som dock snart kom att brista … Över en natt förändrades mirakeltillvaron och jag blev varse en fasansfull verklighet, där jag upplevde fenomen som jag överhuvudtaget inte trodde kunde förekomma.

Det verkliga miraklet kan inträffa; att rädslan ger vika, att man blir en starkare och helare människa än någonsin tidigare; ja, helt enkelt oövervinnerlig, som min terapeut Karin brukade uttrycka det."

Louise

Kartonnage, 136 sidor, Siljans Måsar 2015. Nyskick.

ENDAST ETT EX!

88 kr

44 kr