Chopra, Deepak, "Bli yngre, lev längre" INBUNDEN

Du kan bli yngre, må bättre och leva längre! Här avslöjar Deepak Chopra steg för steg hur du kan föryngras till kropp och själ genom att upptäcka din inre energi, kreativitet och kärlek. I boken finns exempel på stimulerande andliga och fysiska övningar samt kreativa tankelekar som hjälper dig att utveckla ett ungdomligt sinnelag. Här finns också en mängd handfasta kostråd och spännande recept.

"Bli yngre, lev längre" kan hjälpa dig att stärka kropp och själ, känna kärlek och lägga grunden för ett positivt tänkesätt.

Den här boken är utformad som en handbok för förnyelse. Vi vill alla vara yngre och vitalare. Vi vill ha mer energi över till den tid vi spenderar med våra nära och kära, och till våra fritidsintressen. Med Bli yngre, lev längre kan vi nå detta mål. Boken innehåller ett enkelt och praktiskt steg-för-steg program där vi med hjälp av övningar lär oss nya vanor som kan vrida tillbaka vår biologiska ålder hela femton år jämfört med vår kronologiska ålder. Vi lär oss se annorlunda på oss själva och komma till insikt om hur ett ungdomligt sinnelag och kärlek kan hjälpa oss bli yngre. Vidare berättar författarna hur rätt kost, vila och träning kan vrida tillbaka det biologiska åldrandet.

När övningarna i steg-för-steg programmet blir en del av vår vardag så märker vi snart hur vi mår bättre både fysiskt och psykiskt. Vi får mer energi och kan njuta av livet: att vara med våra kära, våra intressen och bara att vara de vi är. När den biologiska åldern vrids tillbaka får vi återigen tillgång till våra egna outtömliga källor av energi, vitalitet, kreativitet och kärlek. Vi känner oss yngre och blir mer vitala som människor.

Deepak Chopra är grundaren av Chopra Center for Well Being i Kalifornien, och pionjär inom sitt område. Hans insikter har ändrat vårt sätt att se på vår hälsa och vårt välmående och gjort så att vi även tänker på vår själ och ande. Hans böcker har blivit bästsäljare runtom i världen.

David Simon är neurolog och expert på ayurveda, ett traditionellt medicinsystem som har sitt ursprung i Indien. Han var med och grundade Chopra Center for Well Being, och arbetar nu där som "medical director".

Kartonnage, 239 sidor, Forum 2003. Fint skick.

68 kr